Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
01

ΔΙ.ΚΕ.Π.Π.Ε.Ε. "Σταύρος Νιάρχος"

Το 1ο Θερινό Σχολείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας – Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης “Σταύρος Νιάρχος” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

02

Πως θα φτάσετε στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Π.Ε.Ε

Από το κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πόλης

  • με ταξί από τον σταθμό λεωφορείων προς το Πανεπιστήμιο το οποίο κοστίζει περίπου 7,50€
  • τηλέφωνο Ράδιο Ταξί: 26510 46777
  • Μπορείτε επίσης να περπατήσετε 10 λεπτά μέχρι το κέντρο της πόλης, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο να πάρετε το αστικό λεωφορείο προς το Πανεπιστήμιο (16 και 17).

Από το κέντρο της πόλης

  • Mε αστικό λεωφορείο (16 και 17) το οποίο περνάει κάθε 10 λεπτά από τη στάση απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο

Από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων

  • με αστικό λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης-ΠΛΑΤΕΙΑ(κάθε 30 λεπτά).Μετά θα πρέπει να αλλάξετε λεωφορείο, με κατεύθυνση για το Πανεπιστήμιο (16 και 17)
  • με ταξί το οποίο κοστίζει περίπου 10,00 €.

Το Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας –Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) βρίσκεται έξω από τον χώρο της Πανεπιστημιούπολης, πριν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και πίσω από το Τεχνολογικό Πάρκο.

500 μέτρα πριν την Πανεπιστημιούπολη (όπως έρχεστε από την πόλη) θα πρέπει να στρίψετε δεξιά προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Είκοσι μέτρα μετά, θα δείτε στο δεξί σας χέρι μια μεγάλη μπλε ταμπέλα «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».Θα πρέπει να στρίψετε εκεί (δεξιά) και στο βάθος θα δείτε δυο μεγάλα κτήρια με μπλε σκεπή και μπλε παράθυρα.

Θα απευθυνθείτε στον φύλακα, στο ισόγειο του Κτηρίου Διοίκησης ο οποίος και θα σας κατευθύνει σχετικά με την αίθουσα που σας ενδιαφέρει.

Πληροφορίες

Βιβή Μπουκουβάλα, 26510 05779
Μάγδα Ντίνου, 26510 05794
Έφη Κατσαδήμα, 26510 05894

Ηλεκτρονική Επικοινωνία

'Αρτεμις Z. Γιώτσα
Αναπλ. Καθηγήτρια Π.Τ.Ν.
Επιστημονικά Υπεύθυνη Έργου
agiotsa@gmail.com | humanrights2019@uoi.gr

Διεύθυνση

ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. "Σταύρος Νιάρχος"
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΤΚ 45110, Παν/πολη - Δουρούτη